Délifrance Héritage

Onze diepvries productgroepen

Onze producten zijn ingedeeld in 6 unieke groepen. Elk van deze productgroepen heeft een uniek en divers productassortiment, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de consumentenverwachtingen, onderscheid te creëren en te navigeren door ons productportfolio. Elke groep heeft zijn eigen ‘look & feel’ en specifiek aanbod van kwaliteitsproducten die bij elke hap verrassen en verrukken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 DÉLIFRANCE HÉRITAGE

Ons assortiment Délifrance Héritage is de crème de la crème van Délifrance. Deze producten zijn gemaakt volgens het ware Franse bakkersambacht en met de allerbeste ingrediënten en traditionele technieken. Een breed arsenaal producten met een ambachtelijk uiterlijk en een geweldige smaak.

Van onze rustieke broden tot de iconische croissant, deze producten zijn allemaal gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit zoals rietsuiker en Frans meel van Grands Moulins de Paris voor de viennoiserie, en met pure roomboter en eieren van vrije uitloopkippen. De methodes die wij gebruiken zijn ingegeven door onze passie voor mensen en door het respect voor het bakkersambacht. Dit doen wij door lange gistingstijden te combineren met onze uitstekende vakkennis van desem.

Het resultaat is een product van de topkwaliteit met een intense smaakbeleving.